12 sep 2016

De bruid met een grotere maat

De bruid met een grotere maat is bij ons aan het goede adres. Wij hebben een ruime collectie  bruidsjaponnen voor de bruid met een maatje meer. Geen “grote maten japonnen” maar bruidsjaponnen die zowel voor de bruid met maat 38 geschikt is als voor maat 60. Dus geen “speciale” grote maten japonnen. Waarom zou een bruid met een grote maat geen bruidsjapon kunnen dragen die geschikt is voor maat 38. Wij bestellen aan het begin van het seizoen japonnen in maat 40 als in maat 60 dus de bruid met een grotere maat kan dezlefde japon passen als de bruid in maat 40. Dat voelt heel prettig en is een andere beleving!

Wij hebben voor het komende bruidsseizoen 2015/2016 een aantal nieuwe merken op voorraad. Naast de vertrouwde merken die wij al voeren hebben wij nu ook andere A-merken van gerenommeerde leveranciers. Avenue Diagonal (Pronovias) Modeca, Madeline Gardner en Diane Legrand stuk voor stuk prachtige merken met een ruim maatbereik.

nieuws2In de Bruid&Bruidegom van afgelopen jaar stond een artikel over bruiden met een grotere maat en de keuzes die zij gemaakt hebben. Wij als topbruidsmodezaak hebben een groot aandeel mogen leveren aan dit item. Drie van de zes bruiden kochten hun droomjapon bij ons en daar zijn we trots op!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *