12 sep 2016

Say Yes To The Dress Beurs

Harteleyn Brrandy-fenoli-evt-voor-banneruidsmode bestaat dit jaar 30 jaar en daar zijn zij trots op. Lucia van der Geer is sedert 2003 de trotse eigenaresse van deze gezellige bruidsmodezaak aan de Grotestraat 153 te Waalwijk. Wilma Berk

ers is al 30 jaar met Harteleyn verbonden en naast coupeuse ook de rechterhand van Lucia. Voor veel bruiden uit deze regio is Harteleyn reeds een begrip.

Trouwen is nog steeds van deze tijd, getuige het grote aantal TV programma’s die aandacht besteden aan het huwelijk. De bekendste hiervan is zonder twijfel “Say Yess tot he Dress” op TLC waar bijna alle “brides to be” naar kijken.

Op 17 en 18 september a.s. is Harteleyn Bruidsmode deelnemer aan de “Say Yess to the Dress” beurs in Amsterdam. Randy Fenoli zal op de beurs aanwezig zijn en bruiden ontmoeten.

Voor Harteleyn Bruidsmode dubbel feest én deelnemen aan “Say Yess to the Dress”beurs en het 30 jarig bestaan! Ter gelegenheid hiervan is een groot deel van de collectie 25% tot 70% afgeprijsd.

Ook bekende merken zoals bijv. Ladybird. U bent van harte welkom zowel op de beurs als in de zaak aan de Grotestraat 153 te Waalwijk.

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *