12 sep 2016

Wist u dat?

Wist u dat wij ook maatschappelijk ons steentje bijdrage aan de armoede en vrouwenonderdrukking in de wereld? Onze oude japonnen doneren wij aan een project in Kenia welke door de stichting Kinderen van Kenia vanuit Waalwijk wordt bestuurd. De stof van oude japonnen worden in Kenia hergebruikt en verdeeld onder beginnende vrouwelijke onderneemsters die hierdoor zelfstandig kunnen functioneren en hun gezin kunnen onderhouden.
Wist u dat wij van velen bruiden het vertrouwen genieten. Zij speciaal naar ons toekomen omdat het hier zo gezellig Brabants is? Geen poeha en druk doenerij maar gewoon gemoedelijk en gezellig.
Wist u dat wij de individuele relatie met onze bruiden heel belangrijk vinden. Wij ons oprecht inleven in de gevoelswereld van onze bruid en zij dit ontzettend waarderen.
Wist u dat wij denken in oplossingen en niet in problemen. Bijna alles mogelijk is! Wij alle tijd uittrekken voor onze bruiden en haar familie, zij niet binnen 2,5 uur weer buiten staan.
Wist u dat u bij ons altijd te maken hebt met dezelfde personen, Lucia, Wilma of Femke. Dat is prettig en duidelijk de werklijnen zijn kort.
Wist u dat u bij ons de rekening niet in 1 x hoeft te voldoen en wij de mogelijkheid bieden de rekening gespreid te betalen
Wist u dat wij ook een leerbedrijf zijn? Wij werken met stagiaeres van de Modevakscholen in ons land. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen op te leiden voor het naaldvak en hen te helpen uitgroeien tot coupeuses, stylistes of ontwerpsters.
Wist u dat de koffie altijd klaar staat!! Vaders ook altijd welkom zijn!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *