Bruidslingerie

Bruidslingerie

Bruidslingerie is geen gewone lingerie maar is speciaal ontworpen om te dragen onder een bruidsjurk. De figuurcorrigerende werking van bruidslingerie zorgt ervoor dat de vrouwelijke lijnen van de bruid worden geaccentueerd en de bruidsjapon volledig tot zijn recht komt.

Wij werken vooral met de bruidslingerie van POIRIER zij zijn gespecialiseerd in bruidslingerie. Ook in de grotere cup- en omvangmaten hebben zij een ruime collectie. De BH maat komt vaak niet overeen met een torseletmaat dus is het een groot risico om een torselet via het internet te bestellen temeer omdat lingerie meestal niet geretourneerd mag worden.
Wij beschikken over een ruime voorraad torseletten en bruidslingerie zodat de juiste maat meestal aanwezig is. Zoniet, dan bestellen we jouw lingerie in jouw maat. Je draagt altijd de juiste maat lingerie onder je bruidsjapon wat de pasvorm van de japon altijd ten goede komt.
Bezuinig niet op je lingerie het bepaalt mede hoe je japon past, jouw japon moet perfect zitten. Tevens houdt het torselet de japon op zijn plaats. Ook de strapless modellen zodat de bruid niet constant hoeft te ” hijsen” om de japon op z’n plaats te houden.

Foto's Bruidslingerie