Full Figure Bride

Wij zijn mede gespecialiseerd in japonnen voor de bruid met een grotere maat. Wij dragen deze groep bruiden een warm hart toe, zij zijn bij ons van harte welkom en in goede handen. Wij verkopen bewust geen grote maten japonnen maar japonnen die mooi staan in alle maten, want waarom zou een japon in maat 36 ook niet heel mooi kunnen staan bij een vollere bruid?

Natuurlijk zijn er japonnen die minder geschikt zijn voor de bruid met een maatje meer, een strakke accentuerende japon is minder geschikt dan een recht model of een licht gerend model. Toch hoeft het niet altijd zo te zijn dat een vollere bruid alléén een A-model zou kunnen dragen.

Alle figuren zijn weer anders, ook die van de full figure bride. Niet alle volle bruiden zijn breder op de heup of bovenbenen. Veel bruiden hebben bijvoorbeeld een kleinere borstomvang of een kleine cupmaat. Daarom is het juist fijn om diverse modellen te passen en verrast te worden door het resultaat.
Lucia heeft zelf een grotere maat waardoor zij zich goed kan inleven in de wereld van de bruid met een maatje meer. Het is voor de bruid fijn zich “thuis” te kunnen voelen en zonder schroom japonnen te kunnen passen in haar eigen maat.
Harteleyn is een kleinere specialistische bruidsmodezaak waardoor de bruid niet bang hoeft te zijn zich “bekeken” te voelen door vele ogen. Er is hier nog volop ruimte voor privacy.

Onze bruiden