Reviews

Default Avatar150
Carmen de Rijk

Fijne zaak. Leuke verkoopsters. Veel ervaring dus professioneel. Gewoon goed, hier wil je japon kopen

Default Avatar150
Nel Verbeek

Van begin af aan goed geholpen. Wilma heeft er alles aan gedaan om mijn japon helemaal goed passend te krijgen en dat was in mijn geval niet zo makkelijk vanwege bepaalde omstandigheden. Ik voelde mij prettig bij Harteleyn. Ze luisterden naar mij en dat vond ik heel prettig.

Default Avatar150
Carmen Cox

Ik heb een Outletjapon gekocht voor euro 350,- en deze was schitterend. Wilma heeft hem vermaakt want hij zat niet helemaal goed. Ondanks dat ik relatief weinig geld heb uitgegeven aan mijn japon was de service heel goed. Dat zie je vast niet overal, fijn om te merken dat ik iedere keer welkom was en er werd meegedacht. Ik was een stralende bruid en helemaal naar mijn zin!! Bedankt lieve dames. Carmen Cox getrouwd op 11 december 2015

Default Avatar150
Dorena de Graaff

Voor mij was dit een speciaal huwelijk en een zeer emotionele aangelegenheid. Ik ben nog niet zolang weduwe en dan nu opnieuw trouwen was best wel een moeilijke maar goede beslissing. Ik kon hierover praten met de dames van Harteleyn. Zij begrepen mijn dubbele gevoelens. Zij stelden zelfs voor om een zakje in de japon te maken zodat ik een aandenken bij mij zou kunnen dragen. Geweldig dat daar ruimte voor is om over te praten.

Default Avatar150
Susan Vermaat

Ik ben een bruid met een grote maat en ik was supernerveus om een bruidsjapon te gaan passen. Bij een andere bruidsmodezaak hadden ze maat 2 japonnen die ik paste, ik was zo verdrietig. Bij Harteleyn hebben ze een hele kast vol grote maten (ook in maat 50) en die heb ik allemaal mogen passen echter dat was niet nodig. Ik heb mijn droomjurk gevonden natuurlijk nummer 1 maar ik heb er 6 kunnen passen. Ik ben helemaal gelukkig en voel mij zelfs slank. Dank je wel dames van Harteleyn!

Steffy van Eulem

Bedankt voor jullie goede zorgen mede dankzij jullie was onze trouwdag een geweldige dag.

Default Avatar150
Christie

Super aardige vrouw, die altijd voor je klaar staat en ook zeker bij ons

Default Avatar150
Tooske Remmerswaal

Mensgerichte benadering en inlevingsvermogen. Goede collectie, ook in grote maten. Heb ook daadwerkelijk grote maten kunnen passen, ook maat 52. Ze nemen de tijd voor je ook met doorpassen. Was iedere keer weer een feestje en ik ben wel 3 x wezen passen!

Default Avatar150
Dorien Zeilstra

Ik was van begin jan. 2015 tot einde sept. 2015 helemaal tevreden en dat wil ik graag iedereen laten weten. Hier moet je zijn, wat een leuke bruidsmodezaak. Ik heb een hekel aan al dat massale en meelopen met iedereen die perse naar zo een grote bruidsmodezaak willen. Lekker onpersoonlijk en er wordt gepusht want er moet worden verkocht. Bij Harteleyn voelde ik mij direct op mijn gemak en van pushen heb ik niets gemerkt. Ik heb een grote maat en dan is het toch fijn dat Lucia ook een grote maat heeft dus die voelde mij goed aan en dat was fijn.

Default Avatar150
Puck Briaire

Zeer hartelijk ontvangen en goed geholpen!

Default Avatar150
Feline

Zeer goed geholpen!

Default Avatar150
Bettina v. Santen

Ik heb mijn jurk bij jullie gekocht en mijn ervaringen zijn goed. Ik ben goed geholpen door Lucia. Goede zaak met goede service.

Default Avatar150
Amy Berghuis

Van begin tot eind zijn mijn ervaringen bij Harteleyn Bruidsmode goed. Ik ben op 10 april 2016 getrouwd en voelde mij helemaal het mooiste meisje van het bal. Mijn man vond mij prachtig en alle andere gasten ook. De dames van Harteleyn hebben alles prima verzorgd en ik heb heel wat keertjes doorgepast. Ik kon gespreid betalen en er was nooit gezeur over geld. Bedankt dames!

Default Avatar150
Karin de Wit

Fantastisch! geweldige ervaring. Leuke mensen, ga zo door Wilma en Lucia. Geen vraag is raar en er wordt naar je geluisterd. Karin de Wit getrouwd op 25.09.2015

Default Avatar150
Stephany

Ik was erg nerveus maar werd erg op mijn gemak gesteld. Lucia wist precies welke jurken mij goed zouden staan en liet mij op mijn gemak passen.

Default Avatar150
Maite Gimenez

Mijn bruidsjapon heb ik bij Harteleyn gekocht. Ik heb een grote maat en zat er over in dat ik geen japon zou kunnen vinden. Die angst werd helemaal weggenomen door Lucia die zelf ook een grotere maat heeft en mij dus goed begreep. Dat is erg fijn, Lucia hielp mij met tips waardoor ik er in mijn japon op zijn slankst uit zou zien. Ik heb heel erg moeten huilen maar dit keer van vreugde. Ga vooral door zoals jullie het doen, niet veranderen……

Default Avatar150
Sally van der Wal

Ik was erg nerveus maar werd erg op mijn gemak gesteld. Lucia wist precies welke jurken mij goed zouden staan en liet mij op mijn gemak passen.

Myrthe Bosch

Lieve Dames van Harteleyn,Ik ben heel blij dat ik bij jullie heb kunnen slagen. Ik was zo bang dat er in mijn maat niks te vinden zou zijn maar jullie hebben alle angst weggenomen. Zoveel geduld en zoveel kennis, dat vind je bijna nergens meer. In Belgie zeker niet. Mijn trouwdag was Super.

Default Avatar150
Femke de Vries

Helemaal Top!! Ik ben helemaal tevreden wat een geweldige ervaring. Ik voelde me helemaal thuis.

Default Avatar150
Cirsten Boone

Op 22 mei 2015 ben ik getrouwd in een prachtige japon gekocht bij Harteleyn. Wat heb ik veel complimenten gehad over de jurk. Deze zat dan ook als gegoten; ik had de jurk nog wel dagen kunnen dragen!   Ik voelde me prachtig en zal deze bruidsmodezaak zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Bedankt!

Default Avatar150
Marsha Poortvliet

Top Geweldige zaak met goede mensen. Altijd genoeg tijd voor je. Service is zoals iedere bruid het hebben wil en betalen moet je overal. Geen extreem dure japonnen, ik heb niet naar de outlet gekeken. Marsha Poortvliet getrouwd op 11.09.2015

Default Avatar150
Jessica v. Drunen

Harteleyn Bruidsmode is een fantastische bruidsmodezaak. Ik heb en grote en at er erg over in dat er voor mij geen japon zou zijn. Die angst hebben Lucia en Wilma helemaal weg kunnen nemen. Wat ook helpt is dat Lucia zelf een grote maat heeft waardoor ik mij begrepen voelde. Ook hielpen zij mij met tips waardoor ik op mijn slankst zou uitkomen in mijn bruidsjapon. Tijdens het uitkiezen van mijn japon hebben we erg moeten huilen maar dit keer van vreugde. Ik ben zo blij, dank jullie wel!

Default Avatar150
Stephanie de Vries

Geweldige bruidsmodezaak zonder arrogante verkoopsters. Gewoon gezellige vakkundige en lieve mensen die mij fantastisch hebben geholpen. Ik beveel Harteleyn Bruidsmode bij alle bruidjes aan, service en inlevingsvermogen zijn hier top!

Default Avatar150
Suzanne Jansen

Tegenwoordig heb je aardig wat zaken voor een maatje meer. Bij Harteleyn moet je zijn als je zoekt naar service, eerlijkheid en goed advies! Je wordt behandeld als een 'normale' bruid die er op haar mooist wil uitzien maar ze weten heel goed wat wel en niet kan voor een maatje meer. Het uitzoeken van de jurk was een feestje maar ik was vooral heel erg tevreden over het afpassen/ op maat maken etc.

Default Avatar150
Linda

Eind juni vorig jaar mijn eerste pas afspraak bij jullie. Heel veel jurken aan gehad maar na 4 uur(!) Passen mijn droomjurk gevonden maar jullie bleven geduldig en vriendelijk. Ook was het geen enkel probleem dat ik altijd met minimaal 4 dames mijn jurk kwam passen.

Lynn Raaijmakers – Wolfs

De jurk was (is) prachtig en zat perfect.

Rosanne van der Kraats

Beste dames, Ik ben heel goed bij jullie geholpen en zou jullie overal aanbevelen. Bedankt voor jullie inzet en service. Mijn dag op 6 mei 2017 was een groot succes.

Default Avatar150
Kirsten Wachtmeester

Van begin tot einde zijn mijn ervaringen bij Harteleyn Bruidsmode goed. Ik ben op 22 mei getrouwd en voelde mij het mooiste meisje van het bal. Dat vonden alle anderen ook met name mijn man. Alles was goed verzorgd door de dames van Harteleyn en dat ik gespreid kon betalen vond ik heel fijn. Nooit gezeur gehad over geld! Lieve dames van Harteleyn Bedankt voor alles!

Amanda v. Brienen

Lieve Lucia en Wilma, Heel erg bedankt voor de goede service. Onze dag was fantastisch en we hebben ervan genoten. We kregen veel aandacht met onze fuchia accenten. Bedankt voor het meedenken en alle hulp.

Default Avatar150
Rian Kouwenhoven- van den Berg

In augustus mijn zoektocht gestart en geeindigd bij Harteleyn! Wat een prettige zaak en fijne dames die me aangekleed hebben. Deskundig en ervaren en gezellig! Ik heb een grotere maat en er was voldoende keuze qua prijs en modellen. Afgelopen 22 mei ben ik getrouwd en de jurk was helemaal top! Bedankt!

Default Avatar150
Gonda de Gans

Ik moet gewoon een zeer positieve review plaatsen voor Harteleyn Bruidsmode. Wat een geweldige zaak en wat een geweldige mensen. Lucia en Wilma zijn schatten. Het was gewoon iedere keer “thuiskomen” zo warm en zo hartelijk. Ik heb een grote maat en zat er erg over in of ik wel een jurk zou kunnen vinden. Bij Harteleyn vond ik een schitterende kanten japon, precies wat ik wilde. Ik kon gewoon alles zeggen tegen Wilma en Lucia, ik heb heel wat traantjes gelaten omdat het toch wel een emotionele aangelegenheid is. Van de zenuwen viel ik iedere pasbeurt weer af en iedere keer werd mijn japon weer ingenomen. Ik ben wel 6 x bij Wilma geweest, en iedere keer was het weer super gezellig en zo professioneel. Wilma is een geweldige coupeuse, alles kan. Ik mis jullie gewoon, jammer dat het allemaal voorbij is. Bedankt voor alles.

Default Avatar150
Mineke Swart

Geweldige bruidsmodezaak zonder ``arrogante`` verkoopsters maar met gezellige en lieve mensen die mij fantastisch hebben geholpen. Ik beveel Harteleyn Bruidsmode bij alle bruiden aan. Service en inlevingsvermogen zijn hier top!

Default Avatar150
Marisca Verduin

Gewoon goed. Fijne mensen. Leuke zaak, niet zo groot wel veel japonnen om uit te kiezen. Veel persoonlijke aandacht. Marisca Verduin getrouw op 18.09.15