De laatste sneaker trends van dit moment!

De laatste sneaker trends van dit moment!

Sneakers zijn eigenlijk heel tijdloos, maar de ene sneaker is de andere niet. Dit type schoen is namelijk enorm aan trends onderhevig en ieder jaar zie je weer nieuwe designs op de markt komen. Ben jij daarom ook benieuwd wat de laatste sneakers trends van dit moment zijn? Lees dan snel verder!

  1. Neonkleuren

Neonkleuren behoren absoluut tot de laatste sneaker trends. Sneakers in felle kleurtjes als geel, roze en blauw geven iedere outfit een upgrade en vormen echte eyecatchers. Vooral als de rest van je kleding in een rustige kleur is (zwart, beige, donkerblauw), komen sneakers in neonkleuren echt tot hun recht.

  1. Dad sneakers

Deze trend zagen we al in de jaren ’80 van de vorige eeuw, maar toen werden ze vooral gedragen door vaders. Vandaar de naam “dad sneakers”! Tegenwoordig kunnen deze schoenen echter door iedereen worden gedragen. Deze schoenen zijn een beetje grof qua design, dus combineer ze bij voorkeur met een strakke broek of draag ze onder een jurk of rokje voor een speels contrast.

  1. Platform sneakers

Wil je graag iets langer zijn, maar kun je echt niet op hakken lopen? Dan zijn platform sneakers de schoenen voor jou! Door het platform snoep je er zo een paar centimeter bij, maar hoef je niet te stuntelen als je op straat loopt. Deze schoenen staan eigenlijk overal goed onder. Zelfs als de dresscode casual chique is, zijn elegante platform sneakers, bijvoorbeeld in luxueus su├Ęde, prima schoeisel om te dragen!

  1. Klittenband sneakers

De laatste sneaker trend die we zullen bespreken is eentje voor luie mensen: sneakers met klittenband-sluiting! Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken dat je veters loszitten en je trapt binnen een mum van tijd je sneakers uit als je thuis bent. Klittenband sneakers staan bijvoorbeeld heel leuk onder spijkerbroeken, chino’s en jurken, dus draag ze gerust overal bij!

 

Bron: agbeauty.nl

Reacties zijn gesloten.