Hoe kies ik de juiste outfit voor de feestdagen?

Hoe kies ik de juiste outfit voor de feestdagen?

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. Een gezellige tijd met familie en vrienden breekt aan, iedereen heeft er veel zin in. In de komende maanden heb je nog tijd zat om een passende outfit voor de feestdagen te kopen. Om vrouwen een beetje te inspireren komen de leukste tips voorbij. Voor iedereen is er de juiste outfit voor de leukste dagen van het jaar!

Wat is de dresscode
In principe maakt het niet zoveel uit wat je draagt met de feestdagen als je het in huiselijke kring viert met je gezin of geliefde. Een knus zittende huispak of een makkelijk dragende outfit die je dagelijks aanhebt, het mag allemaal. Heel anders is het als je een kerstborrel of etentje buiten de deur hebt. Of dat er gasten naar jou toe komen. Dan is een huispak of foute kersttrui misschien niet erg gepast en zul je je moeten kleden naar de voorschriften die gevraagd worden. Het is altijd handig om van te voren te vragen wat de dresscode is.

De feestavond
Ontzettend leuk is het om een keer je collega’s van een andere kledingkant te zien, bijvoorbeeld bij de kerstborrel. Voor de kerstborrel en feestavonden mogen vrouwen zich van hun mooiste kant laten zien, bijvoorbeeld in een lange jurk gecombineerd met passende sieraden of andere accessoires. Draag een panty van goede kwaliteit en de schoenen mogen voorzien zijn van een klein hakje, denk hierbij aan pumps. Kies een kleur, waarin jij je op je gemak voelt. Een zwarte jurk en is altijd gepast en staat bovendien chique.

Als je geen jurk drager bent is een mooie pantalon net zo stijlvol als een jurk. Een zwarte pantalon met een witte of glanzende top zorgt voor een prachtig geheel. Of draag het eens andersom! Een glimmende pantalon met een zwarte top, kleedt hierbij perfect af. Met kerstmis mogen alle glanzende materialen weer volop gedragen worden. Draag hierbij ook mooie pumps onder. Draag daarbij een of twee accessoires wat eruit springt. Een armband met bijpassende oorbellen of hals sieraad. Vergeet niet je nagels te lakken en de bijbehorende make-up.

Winterse wandeling
Met kerstmis wordt veel en vooral heerlijk gegeten en geborreld. Trek er lekker op uit in de dagen dat je niets hoeft en moet. Trek die warme (foute) kersttrui aan, een sjaal om je hals, handschoenen en een muts over je hoofd en maak je op voor een winterse wandeling. Trek lange platte laarzen of stevige wandelschoenen aan.

Reacties zijn gesloten.