Kledingtips voor vrouwen die zwanger zijn

Kledingtips voor vrouwen die zwanger zijn

Stijlvol zwanger

Het is zover, binnenkort verwacht je een klein wondertje. Je voelt je uiterst gelukkig en bent volop bezig met voorbereidingen. Je kan niet wachten tot je het wondertje in je armen kan nemen. Maar je vraagt je wel af hoe je sommige dingen moet aanpakken. Je was altijd een trendsetter en volgde de nieuwste mode op de voet. Hoe moet dat nu? Moet je nu voor 9 maanden stijlloos gekleed gaan en enkel in veel te grote kledij rondlopen? Het kan ook anders!

Je mooie buik mag je tonen!

Hoewel het erg belangrijk is voor vrouwen die zwanger zijn, om kledij te kopen waar ze hun gemakkelijk in voelen, wil dat niet zeggen dat je als vrouw moet kiezen voor veel te wijde en onflatterende kleding. Als je zwanger bent mag je dit zeker tonen en een fout die sommige vrouwen maken is dat ze juist hun buikje proberen te verstoppen. Zorg ervoor dat je je kledij altijd goed past en dat je buikje mooi uitkomt in die jurk of die broek.

Je zal dus opzoek moeten gaan naar iets dat zowel stijlvol is als gemakkelijk zit. Tegenwoordig is er gelukkig steeds meer keuze voor de zwangere vrouw. Kies dus voor die maat die makkelijk zit, maar die ook je buik mooi naar voor laat komen. Moest je je erg ongemakkelijk voelen bij je buik, dan kan je met behulp van hippe accessoires de aandacht van je buikje weghouden, of voornamelijk kiezen voor zwarte kledij, je hoeft daarom dus niet perse te grote kleding te kopen. Stretchstoffen zijn je vriend tijdens de zwangerschap! Zo valt die broek of dat kleedje bijna altijd mooi en stretch zorgt er ook voor dat je dat kledingstuk nog een lange tijd zal kunnen dragen, ook goed voor je budget dus!

Accessoires, nog belangrijker tijdens de zwangerschap

Ook als je niet zwanger bent, maken accessoires een groot deel van de outfit. Als je zwanger bent nog meer, want met accessoires kan je de focus leggen waar je maar wilt. Als je een mooi buikje hebt kan je met een lange ketting de aandacht op je buik vestigen. Als je liever de aandacht van je buik richt, dan kan dit ook.

Ook voor schoenen is het belangrijk dat ze comfortabel zitten. Leuke schoenen maken je outfit echt compleet. Kies bijvoorbeeld voor een makkelijk, maar toch stijlvol enkelbotje die mooi past op kleedjes en lange truien.

Combineren is alles!

Combineren is belangrijk, zeker ook als je zwanger bent. Het is daarom een goed idee om een aantal basics aan te schaffen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een basic zwarte jurk en een basic zwarte broek of jeansbroek en rokje en enkele basic T-shirts. Met een hippe ketting en een paar leuke schoenen maak je je basis outfit zo af. Durf basis outfits te combineren met opvallende accessoires: felle kleurtjes, felle patronen.

Koop ook niet te veel zwangerschapskledij, je kan wat geld uitsparen door in je kast te kijken of je nog in iets past. Zo kan bijvoorbeeld die te grote legging die je eens hebt gekocht nu goed van pas komen. Je kan hem bijvoorbeeld combineren met een lange trui en enkele leuke laarzen. Welke combinatie je ook maakt, zorg ervoor dat je draagt waar je je goed bij voelt en durf je tonen!

Reacties zijn gesloten.