Uvex werkschoenen

Uvex werkschoenen

Uvex werkschoenen zijn al meer dan 90 jaar toonaangevend op het gebied van veiligheidskleding, beschermingsmiddelen en veiligheidsschoeisel. Het bedrijf ontwikkeld veiligheidsschoenen en werkschoenen in combinatie met een sportieve look. Dit is zowel voor heren als voor dames dus voor ieders wat. Het is uitermate belangrijk om op goede schoenen te lopen als je veel kilometers maakt. Vooral op werk is het fijn om je de hele dag prettig te voelen in je schoenen. Daarbij als je werk doet in bijvoorbeeld de bouw is veiligheid ook erg belangrijk. Met de stalen neuzen bescherm je bijvoorbeeld zware onderwerpen die op je voet vallen. De schoenen zijn absorberend en isolerend. Hebben veel grip in en rondom de schoen, en tot slot shock absorberend. Genoeg redenen dus om de aanschaf van Uvex schoenen te overwegen.

Waarom Uvex werkschoenen?

Uvex werkschoenen produceren al ruim 90 jaar werkschoenen op topniveau. Alleen de grote merken kunnen zo lang goed draaien in de markt. Dit zegt iets over de kwaliteit en de ontwikkelingen rondom het bedrijf. Ook in 90 jaar verandert er veel op het werk gebied. Er komen steeds meer soorten werk in de samenleving en gaan steeds meer met nieuwe apparaten werken die 90 jaar geleden nog niet bestonden. Daar speelt Uvex schoenen zich goed op in en ontwikkeld zich mee met de maatschappij.

Daarbij is het gebleken dat als men jaren lang loopt op niet goede schoeisol kan de kans bestaan op zware blessures die weer kunnen lijden dat je noodgedwongen minder of niet kan werken. Uvex heeft daarom schoenen dit worden afgesteld op jouw voeten, dit gaat in combinatie met de sportieve stijl van de schoenen.

Over de stijl van de schoenen is bewust gekozen bij Uvex. Het is niet perse dat de schoenen er mooi uit moeten zien, maar het gaat voornamelijk om het gewicht wat er bij komt kijken. Grotere, lompere, schoenen nemen meer gewicht met zich mee en daarom meer inspanning voor je benen. Ook is de sportieve look om de schoenen beter aan te laten sluiten met je voeten. Het zit strakker om je voet waardoor je er langer mee kan lopen.

Uvex werkschoenen kun je kopen via de webshop van DE Werkschoenen.

Reacties zijn gesloten.